Hoofdinhoud

Onze voeders:

Feijen - Geurts

 

In 2018 hebben is Geurts Mengvoeders een samenwerking op het gebied van varkensvoeding aan gegaan met Gebroeders Feijen in Dalfsen. Uit deze samenwerking is Feijen-Geurts ontstaan. 

 

Het maken van varkensvoer is een vak apart! Er is de laatste decennia veel kennis opgedaan op het gebied van varkensvoeding. Hierdoor hebben we steeds beter in beeld wat de behoeftes en capaciteiten zijn van het hedendaagse varken. Via onze toeleveranciers en instanties als CVB en Schothorst blijven we op de hoogte van de laatste onderzoeksresultaten.

Praktijkkennis van het houden van varkens in combinatie met voeding, stellen we voer samen dat voldoet aan de specifieke behoefte van de dieren op jouw bedrijf. Verschillen in genetica, geslacht, bedrijfsomstandigheden zoals gezondheidsstatus en klimaat maken het belangrijk om te sturen op het beeld wat in de stal te zien is. Hierdoor werken we veel met bedrijfsspecifieke samenstellingen. Wanneer je zelf grondstoffen of bijproducten hebt, kunnen we een aanvullend voer samenstellen dat hier perfect op aansluit.

 

In onze regio hebben we vier adviseurs die gespecialiseerd zijn in varkensvoer: 

Contactpersonen Feijnen - Geurts

Tom Strijkveen

Varkens specialist

Wiljon Ormel

Varkens specialist

Sander Schutmaat

Varkens specialist

Nick Bosman

Varkens specialist