Hoofdinhoud

Onze voeders:

Actief

Geurts Mengvoeders is een vooruitstrevend bedrijf, continue op zoek naar mogelijkheden om samen met de ondernemer en de medewerkers het bedrijfsresultaat te verbeteren. Zowel technisch als economisch. Onze medewerkers zijn (pro)actief en denken met u mee en gaan graag een uitdaging aan gaan. 

 

Actueel

Door ons brede netwerk aan specialisten en adviseurs zijn we continue op de hoogte van alle ontwikkelingen en veranderingen in de sector. Door snel en pro-actief te reageren kunnen wij u tijdig informeren over mogelijke kansen of gevolgen van deze veranderingen voor uw bedrijfsvoering. Ook de samenstellingen van onze voeders worden continue aangepast en verbeterd om aan de steeds strengere kwaliteitseisen vanuit de markt te kunnen voldoen.

 

Adviserend

Onze adviseurs hebben een eigen specialisme ontwikkeld, zoals voeding, diergedrag, klimaat, wetgeving, brij en of nutritie. De adviseur die het beste past bij u en uw bedrijf wordt uw eerste aanspreekpunt, maar zeker niet het enige aanspreekpunt. Wij zijn ervan overtuigd dat we het meeste kunnen bereiken door als een team samen te werken. Dit doen we zowel met collega’s binnen Geurts als met andere adviseurs binnen uw netwerk, zoals bijvoorbeeld uw dierenarts en adviseur van de fokkerijorganisatie. 

 

De medewerkers van Geurts Mengvoeders zijn zeer praktijkgericht en kritisch. Na beoordeling van de dieren in de stal en rekening houdend met uw bedrijfsomstandigheden, krijgt u een advies waar u mee vooruit kunt.